Teniszverseny
Szálláslehetőség Vendéglátás Szórakozás Szolgáltatások Sport Programajánló
M E N Ü
 

 

Raiffeisen Grand Prix 2003
ITF Future 15.000 dolláros teniszverseny Sopron
2003.09.25. csütörtök


Egyéni versenyben a 2. kiemelt Bardóczky Kornél az 5. kiemelt angol Alan Mackin ellen játszott, és nagyszerű játékkal 76(2) 61-re nyert, ezzel bejutott a pénteki elődöntőbe, amely a 10 órakor kezdődő bemutató után 11 órakor következik. Párosban még négy magyar páros érdekelt; a Bardóczky - Hultai páros a Puentes - Trujillo spanyol párossal játszott volna a 4 közé jutásért, de játék nélkül továbbjutott. A Szatmáry - Szépvölgyi páros a páros ellen küzdött, a mérkőzést a Balázs - Kiss páros nyerte 26 62 61 arányban. Csoba Dénes és Varga Márk kettőse pedig a Novah – Vacek (CZE) párossal játszott, a csehek nyerték a játékot 60 61 eredménnyel.
Egyéniben 4 közé jutott Bardóczky Kornél, akinek a spanyol Garcia-Sintes lesz az ellenfele a pénteki elődöntőben. Továbbjutott még az osztrák Neunteibl, valamint az algériai Ouahab.

Az alpesi Trans Racket Tenisz Klub minden érdeklődőt vár az elődöntőre és a döntőkre, amely pénteken, illetve szombaton kerül megrendezésre a Hotel Szieszta Teniszcentrumban. A belépés ingyenes! Pénteken 10 órától a Fogyatékkal élők nemzetközi éve alkalmából a hallássérült gyermekek teniszbemutatója után Taróczy Balázs wimbledoni bajnok, és a támogatók teniszbemutatójára kerül sor.

Horváth Ernő
versenyigazgató